Nuffnang adds

Wednesday, 19 June 2013

JOM TRY LOSSKILOS...






Assalamualikum.....Hangpa semua apa khabar.. Hari ni aku nak share pasal Losskiloss. Actually aku xtry lagi produk ni. Tapi next month aku nak try produk ni. Sebelum ni aku ada try Figure Up dan mmg menjadi produk tu. Berat badan pun turun sbb bila makan figure up selera makan mmg hilang.. Tapi bila makan figure up aku rasa tekak aku haus gila n kepala aku jadi pening. Tambah plak  pas aku ada bc satu artikel pasal figure up pas tu aku terus stop makan figure up..

 Masa aku jenjalan kat kedai yg selalu aku amek maixara tu, tukang kedai tu ada promote loss kilos ni.. Aku tny produk ni berkesan ke?.. Dia ckp xtahulah kak. trylah dulu. Aku xberani nak try2 macam tu je.takut jadi mcm mkn figure up. Aku tny dia ni ada KKM x?.tukang kedai tu ckp ada. Aku tny plak figure up ada KKM x?..dia ckp figure up xde KKM..owh ok..terus aku xnk mkn figure up dah.

Ok pas tu keesokannya aku pun google lah pasal losskilos ni. Ada 1 blog tu ckp losskilos ni ada KKM.. Pastu bila google lagi pasal Losskilos ni aku tgk paper KOSMO & HARIAN METRO pun ada iklan kan pasal losskilos ni. Kat situ aku buat conclusion sendiri mesti KKM ni. Aku pun decide aku nk try lah minggu depan.  KOrang2 kalo nak try korang boleh pg kt sini untuk orde.. losskilos&maixara.. Actually ni sbnrnya page aku.. Alah page biasa je buat income skit2. yang like pun baru 15 org..huhuhu

Huh ni dia LOSSKILOS YG AKU CAKAP NI. Sesape yg pernah try ce cite sket pengalaman korg





Yang buat aku nak try ni aku bnyk bc testimoni yg stersiar kat paper. Kat bawah ni adalah keratan akhbar Harian Metro mengenai losskilos.





Ni pulak testimoni losskilos yg aku jumpa kt google..






Apamacam nak try?..kalo nak try jom order kat SINI... harga RM50-90 BIJI...XTERMASUK POSTAGE.. RM 56 TERMASUK POSTAGE.. BOLEH COD AREA WANGSA MAJU & KG BARU



10 comments:

  1. da agak dah..mesti budak ni yg ngomen nye...hahah

    ReplyDelete
  2. xtaulah sbb xtry lagi...mgu dpn baru nk try....

    ReplyDelete
  3. salam.. ni tau cmna update makan looskiloss ni.. ok ke?

    ReplyDelete
  4. HIHI.. saya x try lagi losskilos ni sbb bizy sgt xsempt nk g kdi dia....mgkin lepas raya nk try...

    ReplyDelete
  5. Ini kalau aku makan, sure bini aku mengamuk. Sebabnya bini aku tak suka aku kurus, bagi beliau tanda kemakmuran bagi seseorang lelaki terletak pada perut buncitnya. Hahaha

    ReplyDelete
  6. hahaha..suami buncit suami penyayang..isteri terima je lelaki boroi ke buncit ke tapi suami nak ke kalo isteri dia gemuk n buncit??hahhaha :)

    ReplyDelete
  7. Testimoni yang menarik... Boleh turun berat badan sampai lebih 10kg...

    ReplyDelete
  8. assalam...dah cuba ke beb? meh arr kongsi...

    ReplyDelete