Friday, 26 April 2013

JOM BUAT DUIT DENGAN CHURP-CHURP

Assalamualikum semua...

Aku tau ramai yang dah join curp-churp ni..aku baru join 2 hari lepas..Alhamdulillah sekarang dah dapat rm 10.00.. Nak buat duit dengan churp-churp ni lebih senang berbanding dengan nuffnang..aku dah sebulan lebih buat nuffnang hasilnya baru Rm2.25.. Kepada yang dah join churp2 tu apa..tinggalkan komen kat entry ni nanti aku g blog korang aku klik iklan churp-churp korang..Kepada yang tak tau apa tu churp-churp meh sini aku nak habaq mai macam mana nak buat..


Apa tu Churp-Churp

Churp-churp ni lebih kurang jugak macam iklan nuffnang. Dia akan bayar 20 sen per klik.Tapi Nuffnang kita hanya boleh promote iklan dekat blog. churp-churp ni kita boleh share iklan kat facebook, twitter dan juga blog. Kalo nak earning duit gn cepat korang suruhla kawan-kawan korang klik iklan yang korang share kat facebook .tapi dengan syarat facebook dan twitter korang mesti ada 50 orang friends ataupun follower. 

Macam mana nak buat CHurp-Churp

Ok first skali korang kena sign up churp-churp akaun dulu. 

Nak sign up   KLIK SINI. Ok pas korang dah sign up.Curp-churp akan hantar email kt korang untuk tekan satu link utk korang activekan akaun churp-churp.So korang buka  email yang korang guna untuk sign up curp-churp tadi then tekan link yang churp-churp bg tuh.

Ok pas tu korang log in lah menggunakan email dan passwaord yg korang register tadi.. Bila dah log in page churp-churp tu akan kuar macam ni.



Pastu korang connect lah dengan twitter account korang.

Bilah dah connect korang pg pulak ke STEP 2 . Bila dah connect dgn twitter tadi ko pg semula dekat akaun churp churp tadi dan dia akan keluar macam ni



Korang nampak x belah kanan korang ada anak panah ke bawah.. korang tekan anak panah ke bawah pastu korang pergi ke manage acount. lepas tu page dia akan keluar macam ni.


Pastu korang nampak x tulisan merah yang aku tulis dekat gambar ni. First korang kena isi detail korang dekat colum general tu DAN SAVE. Bila dah siap klik plak dekat PREFERENCES TU dan korang isi lah apa yang dia tanya dalam tu then korang SAVE. Alamat dan nama kena pastikan betul sebab churp-churp bayar korang melalui CEK. cek dia kan pos ke rumah.

Then korang KLIK pulak dekat REWARDS TU. KAT SINI lah caranya yg paling penting untuk dapat DUIT. bila klik rewards page dia akan kuar macam kat bawah ni...

  
 Pastu click lah dekat share now..Then page dia akan keluar macam ni



Ok dekat bulatan warna merah tu korang boleh promote iklan guna ayat korang..korang nak ubah ayat tu pun boleh xnak ubah pun boleh..Tapi aku ni malas aku biar je macam tu. Then korang tekan save and copy,.. Bila korang dah tekan save and copy., Korang pegi pulak dekat wall facebook or twitter korang then korang paste  lah dekat wall fb n twitter korang. 

lagi satu cara korang copy je link biru yang dia bagi ( aku garis dengan warna hijau dkt pic di atas)  pastu korang paste je dekat fb n twitter korang.KOrang mintak tolonglah kawan2 korang klik link tu..huhu. Bila kawan2 korang klik link tu korang akan dapat bayaran..

Bila dah ada orang klik iklan korang...so earning akaun churp-churp korang akan jadi macam ni.. 




Nilah akaun churp-churp aku. Baru buat 3 hari aku dah dapat rm 10. Tu pun xrajin sangat promote iklan. Kalo korang rajin maybe sehari korang boleh dapat rm50. Bila dah cukup RM100 ke atas baru korang boleh cash outkan duit ni. bila dah cash out pihak churp-churp akan hantar cek ke rumah korang.. 

Semoga entry kali ni memberi manfaat semua kepada korang..kepada yang dah join churp2 ni tinggalkan link blog korang kt entry ni..nant aku g klik iklan churp2 korang. Kalo rajin kliklah iklan churp-churp aku dekat ruangan CHURP-CHURP  kat belaH kanan blog ni..huhuhu.. Terima kasih semua.. :)


NEW UPDATE PENDAPATAN CHURP2 TERBARU...




apa lg korg jom la buat churp-churp .sambil online sambil buat duit drp duk sesaje

53 comments:

  1. ko dah cashout blm?

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum..xsampai seratus lagi...lagipun baru start 3 hari..jap sape ni yek??

      Delete
    2. http://skyduc69.blogspot.com/

      Delete
    3. Nak jana duit? ? Click sini http://www.cashnhits.com/index.php?ref=Nazriy 1OO% menjadi

      Delete
  2. menarik.. terima kasih berkongsi.. tapi akak takde tweeter.. facebook plak tak aktif.. hehe..

    ReplyDelete
  3. bukak je akaun twitter kak...bukak untuk earning money..akak buat sy tlg klik..huhuhu.. :)

    ReplyDelete
  4. owh yeke nice sharing..nk try jugak la..xrugi pun kan...hehehe same2x al kte klik lpas ni : )

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah..trylah..kalo xtau boleh tny yati..yati sedia membantu.. :)

      Delete
  5. betul tu kak yati.. skrg dah 2 bulan lebih iha pakai dah rm50.. ikutkan boleh dpt rm100 dlm tempoh 2 bulan ni tapi iha dah byk kali ponteng aktif hehe..
    ok la tu nuffnang akak dah 2.25.. byk tu.. iha dah 9 bulan pakai baru 75 kupang, haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke.. iha dah pernah cash out x.akak baru nak menggodek2 cari duit dgn on9..huhuhu. :)

      Delete
  6. Dh buat akaun. ^_^ thanks

    ReplyDelete
    Replies
    1. amost welkam..tinggakan link blog kat sini..nant sy kli iklan churp2 tu..

      Delete
  7. hai. Saya nak tanya sikit boleh tak? Saya ni memang teringin sangat nak buat churp2 untuk blog saya, cuma saya tak lama kat Malaysia ni. Nanti saya kena balik Brunei. Boleh ke tukar address? Atau Churp2 ni memang untuk Malaysia je? Terima kasih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya tak sure plak Tapi rasanya boleh kot.kalo.kat sni saya ada jumpa link churp2 brunei http://www.socialbakers.com/facebook-pages/254508705019-churpchurp/in-brunei .. Kalo nk betul2 nak sure try search ada x bogger brunei yg buat churp. Kalo sy jumpa sy bgtau aqilah k.. :).. selamat ber churp2

      Delete
    2. oh..terima kasih ye :)

      Delete
  8. saya ada twitter tapi x aktif..follower pun ciput jer..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe..ada software yg boleh naikkan ramai follower..saya mula2 buat churp2 ni ada 10 org je follower kt twitter..pastu sy pki software tu terus follower sy naik mendadak ke 100 org dlm masa 5 minit. tPI kbnyakan follower baru tu sume omputih...huhuhu

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete
  9. hehe..thanks sis kongsi..saya dah buat guna twitter.dah lama..tapi tak aktif sangat letak iklang..sbb tak berapa tahu nak guna..nanti ada apa2 ilmu share ya..hehe

    me terfikir2 ingat nak letak churp2 kat blog..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome..so skrg da tau ke macam mana nak letak kt fb..bg je link fb kt sini meh akak add..nnt kita main klik2 kt fb pulok huhuhuhuhu

      Delete
    2. oh.dekat fb pun boleh ea letak??? huhu..kita tak aktfkan fb lgi..

      Delete
    3. aah boleh letak kt fb..klo xaktif awak letak kt twitter..awak follow akak.. nnt akak follow balik.. ni twitter akak https://twitter.com/yatie_ghazali

      Delete
    4. oh okay2..nanti saya add..hehe...btw kan macam mana pulak nak letak link banyak2 macam dalam blog tu..n discover tu apa?

      Delete
    5. hihi nak letak link yang macam manu tu...akak xberapa paham..akak pun baru ber blog ni..huhuhu..so semuanya try test je ..

      Delete
  10. Ramai dah cuba ni.http://www.formulaluarbiasa.com/recommends/imaancomel. Budak kilang pun boleh
    dapat ribu raban sebulan. Jeles aku! Grrrr....

    ReplyDelete
  11. SALAM..TQ yati..klik ler sy punya jg ya...
    http://my.sharings.cc/impian80/share/DarlieCST

    ReplyDelete
  12. salam sis...cam ne ek...sy dah try to clik but x jadi ler...earnings x ferak pun..cam ne nak dapatkan point..please help me..

    ReplyDelete
  13. kalo klik ikln sendiri mmg earning xnaik..kena suruh kwn2 tolong klik kan baru naik... nak senang pm kwn2 kt fb suh dorg klik...ataupun u join group klik2 iklan dkt fb... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yati, kalau email adress kat FB xsama dengan email adress churp2, xpe ke? xpe ke suruh kawan klik iklan kita.., takut dorg banned plak.. saya xtau ni.. explain sikit.

      Delete
  14. klik kat churp2 saya... terima kasih http://bit.ly/14si3gX

    ReplyDelete
  15. o..ya ke..TQ...betul ler sy punya dah ada earning dah ..tp baru Rm 1...

    ReplyDelete

  16. bole jugak tgok blog sye..bru belajar n tak berapa nak faham

    ReplyDelete
  17. x reti laaa akak..sy da lame buat churp2..tp x pndai nk iklankan...tlg :(

    ReplyDelete
  18. http://my.sharings.cc/p/5Rfec

    ReplyDelete
  19. lpas klik reward tu saya dh x faham..tlog jelaskn lg bleh tak..

    ReplyDelete
  20. knp lpas saya connect ngan tweetet,tiba2 tweewter saya suspended>.????

    ReplyDelete
  21. http://my.sharings.cc/p/64ptC

    ReplyDelete
  22. Wah nk join churp2 gak..macam best jew boleh buat duit..hihiiiii datang la melawat ke blog akk http://lyndamisanda.blogspot.in/... ajarkan cara2 nk buatnyee :)
    thanks yati ^ -*

    ReplyDelete
  23. hello klau gune instagram x pe ke????????////nak daptlah duit klau mcm tu........ade urgent sikit..........

    ReplyDelete
  24. camna guna nuffnang ek

    ReplyDelete
  25. oh.. mcm tu yerk.teerimakasih yati.Br saya faham.Ingatkan churpchurp & nuffnang benda yg sama. adess!

    ReplyDelete
  26. Nanti bagi link tu kat bella k.. Pastu bella dah tag awak untuk join Liebstar Awards!! nanti check sini k.. salam kenal.

    http://isabellaidura.blogspot.com/2014/09/liebstar-awardagain.html

    ReplyDelete
  27. Thanks for tips
    (fezanray.blogspot.com)

    ReplyDelete
  28. http://peruserpaid.com/?ref=4307
    Klik link ats utk dptkn income free tnpa modal..Dpt us$25 trus lpas sgn up.. sgt snang nk dpt duit.yg penting 100% free tnpa apa2 byrn

    ReplyDelete
  29. thanks share benda ni. kalau tak, tak berapa faham sangat. jomlah ke blog saya :)

    ReplyDelete
  30. klik kan churp saya thanks :) http://my.shareddis.com/p/9nJJK

    ReplyDelete
  31. buat duit dengan www.kakigosip.biz ...adsense dan nuffnang alternative

    ReplyDelete
  32. Admin. Banyak ke pendapatan churp churp ni. saya nak sangat cuba. tapi blog saya tak ramai orang. saya cuma menulis pasal pengalaman saya kerja online 10 tahun je. Ya, kerja online wujud admin. Jemput singgah utk idea.

    [Jemput ke blog saya untuk tips Kerja Part Time Online]

    ReplyDelete
  33. ASSALAMUALAIKUM admin, ni saya nak Tanya nih . kalau dah income RM100.00, cam mana nak amik duit tuh ? dia bank-in ke ape?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...