Wednesday, 9 November 2016

SHAWL ANTI TEMBAM MENCERIAKAN MOOD ANDA



PEREMPUAN NI COMPLICATED SBNRNYA SBB HAL KECIK pasal TUDUNG PUN boleh jadi stress.... Kadang-kadang disebabkan tudung perempuan punya hilang mood ,mulut muncung sampai boleh
sangkut hanger..




==========================================================






Jom kita baca apa sbb apa kebanyakan pompuan stress pasai tudungPernah x anda semua rasa STRESS SBB


1)nak pakai shawl tapi PIPI TEMBAM? MUKA BULAT?


2) SUSAH NAK CARI SHAWL yang cantik labuh dan sesuai gn MUKA??


3)DAH try mcm2 shawl tapi asyik KELEPEK juga dkt bhgn muka at last pakai jugak tudung bawal


3)Bila pakai tudung bawal teringin plak nak lilit2 tudung ala2 kak migha piljah ,ala2 bini mr pilot.


Kan betul x miss hana ckp..sape ada masalah mcm ni baik cepat mengaku.

======================================================


JAdi solutionnya ada shawl anti tembam hana dinara.


Apa yang best mengenai tudung SHAWL ANTI TEMBAM HANA DINARA ni?


SHAWL ANTI TEMBAM BY HANA DINARA membantu anda semua yg mempunyai bentuK muka bulat dan tembam untuk menampakkan effect muka bujur sireh.


Anda juga boleh bergaya belit sana belit sini ala2 retis..Bukan je mr pilot suka ,abg bomba,abang doktor,abg jpj ,abg polis ,malah abg Kpop juga pasti suka jika suri hati mereka menggayakan shawl anti tembam ini.


Shawl yang mengetarkan jiwa mencairkan hati . Bagi wanita yang inginkan kelainan dalam berhijab shawl Anti Tembam by Hana Dinara la pilihan yang tepat.


Anda akan tampil ranggi dan berkeyakinan.. Menggunakan material kain yang berkualiti tinggi. Padanan warna yang manis.. Sangat mudah untuk digayakan.. Jom anggun bergaya bersama shawl Anti Tembam by#HanaDinara pasti anda puas hati


Material

》Awning: cotton bawal lining(sangat mudah terbentuk ,mudah iron xperlu tiup2 418 kali nak bgi berbentuk.. kalau xpercaya tgk video tutorial cr pakai dkt ruangan komen.

》Shawl: heavy chiffon 2.2m (senang di iron..nampak beralun)

>>YANG paling best boleh ejas nak pakai labuh ataupun pakai pendek


Jadi tunggu apa lagi cpt pm miss hana..miss hana nak bg harga gila2 murah utk uolls..miss hana cakap awai2 ye..stok sgt limited... ada 14 kaler yang menarik..


Wassap 0139087903 untuk diskaun dan free postage


Siapa nak diskaun cepat whatsapp

Nak tudung-0139087903

Nak tudung-0139087903

Nak tudung-0139087903


Stok terhad,siapa lambat dia xdpt. ADA 14 KALER MENARIK..NAk tgk warna2 yang ada boleh wassap 0139087903 ataupun boleh ke fb page

PAGE SHAWL ANTI TEMBAM HANA DINARA















No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...